دست یار پژوهش و همچنین فناوری دانشگاه الزهرا(س) از اجرای آییننامهی اختصاصی “گرنت” در راستای تامین اهداف پژوهشی در سال شمسی جاری خبر داد.
دکتر مرتضی شیری در گفت وگو با روزنامه نویس و خبرنگار ایسنا در آن ارتباط و رابطه اظهار کرد: با توجه به تامین اهداف پژوهش و همچنین فناوری دانشگاه الزهرا و همچنین فراهم نمودن امکان بررسی کردن کیفی و همچنین کمی عملکرد پژوهشی هیئت علمی و همچنین ارتقا جایگاه منطقهای و همچنین بینالمللی دانشگاه به تازگی آییننامهی اختصاصی “گرنت” به تصویب رسیده که در سال شمسی جاری مورد اجرا قرار خواهند گرفت.
شیری در خصوص آن آیین گفت: وزارت علوم آییننامه ارتقا دانشگاهها را مطرح میکند که ما با توجه به شرایط و همچنین برنامه جذاب و جالب و خوبهای دانشگاه الزهرا آییننامههای هستههای پژوهشی و همچنین اختصاصی “گرنت” را که تخصیص اعتبار ویژهی افراد هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س) تصویب کردیم.
او همچنین افزود: بر اساس آن آیین نامه، اعتبار ویژهی افراد هیئت علمی طبق مجموع امتیازات کسب شده بر اساس مقالههای نشر یافته شده شده در نشریات معتبر علمی به آن همها اختصاص مییابد.
دست یار پژوهشی دانشگاه الزهرا در ادامهی صحبتهای خود به مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه الزهرا اشاره کرد و همچنین گفت: مرکز رشد دانشگاه الزهرا حدودا ۷ سال شمسی می باشد که دایر شده می باشد و همچنین در حال حاضر دو سال شمسی می باشد من ریاست آن مرکز را بر عهده دارم.
او همچنین ادامه داد: آن مرکز با شناسایی دانشجویان خلاق و همچنین بررسی کردن ایدههای آن دانشجویان، سرویس ها و خدمات مورد نیازشان را در اختیار آنها قرار میدهد و همچنین از آنها حمایتهای مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری را به عمل میآورد.
مرتضی شیری با اشاره به موفقیتهای آن مرکز یادآور شد: یکی از شرکتهای موجود در آن مرکز “شرکت دانایان پژوه” می باشد که توانسته به موفقیتهایی دست پیدا کند. جهت مثال مدتی که شایع شده بود پودر ژله حاوی ژلاتین خوکی می باشد با تحقیقات و همچنین بررسی کردنهای دقیق آن مجموعه مشخص شد به هیچ عنوان از ژلاتین خوکی در آن محصول بهره بری و استفاده نشده می باشد.
او همچنین در ادامه اظهار کرد: آن مرکز میتواند گامی در تولید اقتصاد دانش بنیان باشد ولی باید توجه داشت بایستی و حتما توجه داشت که دانشگاه نمیتواند به راحتی وابستگی خود را از منابع دولتی کم کند. چرا که در دانشگاه الزهرا حدود ۱۱هزار دانشجو در حال تحصیل خواهند بود ولی باید توجه داشت در آن مرکز تنها ۳۰ شرکت وجود دارد. بنابراین دانشگاه نمیتواند به تنهایی در جهت تغییر پیدا کردن علم به ثروت گاه بردارد و همچنین شرکتهای خارج از دانشگاه بایستی و حتما جهت تغییر پیدا کردن علم دانشجویان به ثروت و همچنین صنعت کمک کنند.
شیری در پاسخ به آن سوال که دانشجویان علوم انسانی تا چه حد میتوانند در تولید علم به ثروت موثر باشند خاطرنشان کرد: مشکلی که گریبان گیر علوم انسانی می باشد آن می باشد که شاخصهای علوم انسانی قابل مقدار و اندازهگیری نیست ولی باید توجه داشت خلاقیت و همچنین ایدههای خلاقانه مستقیما ارتباطی با رشتهی تحصیلی ندارد. دانشجوی خلاق میتواند در هر رشته و همچنین دانشگاهی وجود داشته باشد.
آن عضو هیئت علمی دانشگاه در خصوص جذب دانشجوی خارجی یادآور شد: در حال حاضر حدود ۴۰ فرد یا شخص دانشجوی خارجی در دانشگاه الزهرا به تحصیل مشغول خواهند بود. ارائهی مقالات بینالمللی یکی از از راههای موثر جهت ترغیب دانشجوهای خارجی جهت تحصیل در آن دانشگاه می باشد. دانشجویان بایستی و حتما تلاش کنند مقالات خود را به زبان انگلیسی ارائه دهند.
شیری در پایان یکی از راهکارهای موثر جهت بینالمللی شدن دانشگاه را تلاش جهت ارائه ی مقالات بینالملی دانست و همچنین گفت: متاسفانه به علت آنکه ارائهی مقالهی فارسی راحتتر از ارائهی آن هم به زبان انگلیسی می باشد اکثر دانشجویان مقالات خود را به زبان فارسی ارائه میدهند. با آن کار مطرح شدن دانشگاه در مجامع و همچنین وبسایت و مرکز خبرهای جدیدهای بینالمللی کمتر میمی شود و همچنین باعث میمی شود در امر بینالملی شدن دانشگاه پسروی کنیم.
انتهای پیام
مهر ۱, ۱۳۹۸
شهریور ۳۱, ۱۳۹۸
شهریور ۳۰, ۱۳۹۸
شهریور ۲۹, ۱۳۹۸