علی متقیان در گفت و همچنين گو با روزنامه نويس و خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه ساخت این شهربازی حدود دو ماه زمان برده است، اضافه کرد: مساحت این شهربازی ۱۰۰ متر مربع است که اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیون تومان برای این شهربازی هزینه شده است.
وی با بیان اینکه ۵۰۰ دانش آموز میتوانند از این شهربازی بهره بري و استفاده کنند، اضافه کرد: ۱۳۰۰ دانش آموز استثنایی در استان وجود دارد که ۵۰۰ دانش آموز در بجنورد خواهند بود و همچنين در حال حاضر این شهربازی در بجنورد به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس آموزش و همچنين پرورش استثنایی خراسان شمالی افزود: ۶۵ مدرسه با ۲۰۰ کلاس درس برای دانش آموزان استثنایی در استان وجود دارد که نیاز است این شهربازی برای تمام مدارس معین در استان راه اندازی مي شود.
وی با بیان اینکه تجهیزاتی که در این شهربازی به کار گرفته شده است ادغامی از وسایل شهربازی بچههای معمولی است، بیان کرد: تجهیزات بر اساس پرداختن به حس لامسه، حس تعادل و همچنين حس عمقی طراحی شده است و همچنين در کنار این حسها تجهیزاتی برای تقویت عضلات این کودکان در نظر گرفته شده است.
متقیان با اشاره به اینکه از این شهربازی بچههای عادی نیز میتوانند بهره بري و استفاده کنند، ادامه داد: این شهربازی برگرفته از مدل درمانی شناختی ویلیام است که برای تمام بچهها قابل بهره بري و استفاده است و همچنين موجب تقویت حسهای دانش آموزان میمي شود.
رئیس آموزش و همچنين پرورش استثنایی خراسان شمالی در ارتباط و رابطه با اعتبار مورد نظر برای ساخت این شهربازی در دیگر مدارس معین استان، بیان کرد: ۱۶ مرکز معین در استان وجود دارد که برای ساخت این شهربازی در این ۱۶ مدرسه اعتباری بیش از یک میلیارد تومان نیاز است.
به گفته وی، بهره بري و استفاده از این مدل درمانی برای دانش آموزان لذت قسمت و بخش و همچنين تأثیر آن هم در توانبخشی به اثبات رسیده است و همچنين در درازمدت موجب تعدیل حس دانش آموزان مخصوصاً دانش آموزان اوتیسم میمي شود.
انتهای پیام