پنج شنبه , ۹ بهمن ۱۳۹۹
  • تبلیغات
  • تماس با ما

سایت باشگاه پژوهش گران جوان

  • صفحه اصلی
  • اخبار دانشجویی
  • پژوهش های دانشجویی
  • فعالیت های دانشجویی
  • مقالات
ببینید
  • کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی
  • تور کیش و گروه تورهای کیش
  • آشنایی با انواع جراحی زیبایی
  • پیام ملت‌های منطقه، صلح و همچنين پایان هرگونه مداخله‌جویی در منطقه است
  • کم‌خونی مادر در دوران بارداری و همچنين احتمال ابتلا به اوتیسم و همچنين بیش‌فعالی در کودکان
  • بازگشت لایپزیگ به صدر جدول بوندسلیگا
  • ثبت‌نام ۷۰۰ جدیدالورود ارشد دانشگاه تهران از امروز/ظرفیت پذیرش استعدادهای درخشان نهایی نیست
شما اینجائید:خانه » اخبار دانشجویی » بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی در زمان بحران، نوشدارو بعد از مردن و مرگ سهراب

بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی در زمان بحران، نوشدارو بعد از مردن و مرگ سهراب

تاریخ ارسال: شهریور ۶, ۱۳۹۷ در اخبار دانشجویی 0

بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی در زمان بحران، نوشدارو بعد از مردن و مرگ سهراب

|بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی در زمان بحران، نوشدارو بعد از مردن و مرگ سهراب از باشگاه پژوهشگران جوون|

عضو تيم روانشناسی پژوهشگاه تربیت بدنی کشور گفت: متاسفانه عموما تیم‌ها زمانی از حضور روانشناسان در کنار تیم یا بازیکن بهره بري و استفاده می‌کنند که تیم با بحران مواجه شده است، در حالی که حضور موثر این مهندسين و متخصصين در کنار تیم یا بازیکن منوط به استمرار حضور آنها از یکسال قبل از مسابقات است.

علیرضا بهرامی در گفت و همچنين گو با روزنامه نويس و خبرنگار ایسنا، تجربه و مهارت بالا‌های ذهنی را از فاکتورهای مهم موفقیت ورزشکاران دانست و همچنين گفت: امروزه بکارگیری تجربه و مهارت بالا‌های ذهنی یکی از اصول انکارناپذیر در موفقیت و همچنين بهبود عملکرد ورزشکاران است.

بهرامی افزود: برخی ورزشکاران پهناور و بزرگ عقیده دارند که موفقیت ورزشکاران در شرایط تمرین تا ۹۰ قسمت و بخش به آمادگی جسمانی ارتباط دارد، ولي بايد توجه داشت در شرایط مسابقه برعکس است و همچنين ۹۰ قسمت و بخش موفقیت به آمادگی روانی ورزشکار مرتبط می‌مي شود. به عبارت دیگر در صورتي که ۱۰ ورزشکار برتر دنیا یا ۱۰ تیم برتر دنیا در رشته‌های متنوع و گوناگون و مختلف را به لحاظ آمادگی جسمانی، تکنیک و همچنين تاکتیک با هم مقایسه کنیم، تفاوت چندانی با هم ندارند؛ بلکه تفاوت فرد يا شخص اول با دهم در بکارگیری بهتر تجربه و مهارت بالا‌های روانی در فرایند قهرمانی و همچنين در طول مسابقه است.

عضو تيم روانشناسی پژوهشگاه تربیت بدنی کشور در ادامه گفت: از سال شمسي ۱۹۶۰ به بعد کشورهای شوروی سابق و همچنين آمریکا با رشد فوق العاده‌ای در حوزه روانشناسی ورزش روبرو شدند. اولین همایش بین المللی روانشناسی ورزش هم که در سال شمسي ۱۹۶۵ برگزار شد، کاربرد علم روانشناسی در موفقیت ورزشکاران را مورد بررسی قرار داد، لذا امروز یکی از اجزای مهم موفقیت در مسابقات ورزشی، بکارگیری تجربه و مهارت بالا‌های روانی در کنار تجربه و مهارت بالا‌های جسمانی است.

وی افزود: امروزه ورزشکاران تنها و فقط با تجربه و مهارت بالا‌های جسمانی و همچنين آمادگی بدنی نمی‌توانند به مقام قهرمانی دست پیدا کنند، بلکه تجربه و مهارت بالا‌های جسمانی باید در کنار تجربه و مهارت بالا‌های روانی قرار بگیرد. این به آن هم معنی نیست که یکی از آنها نقش مهمتری دارد، هر کدام از آنها در جایگاه خودشان مهم خواهند بود ولی امروزه بهره بري و استفاده از تجربه و مهارت بالا‌های روانی با بهره‌گیری از علم روانشناسی، در محیط‌های ورزشی نسبت به قبل اهمیت بیشتری پیدا کرده است و همچنين چنانچه بخواهیم ورزش در کشور ما موفقیت باثبات، هدفمند و همچنين رو به پیشرفتی داشته باشد، در کنار بهره بري و استفاده از علم و همچنين تکنولوژی یکی از علوم مهمی که باید در فرایند قهرمانی مورد بهره بري و استفاده قرار دهیم، علم روانشناسی و همچنين روانشناسی ورزش است.

بهرامی در قسمت و بخش دیگری از سخنانش به جایگاه روانشناسی ورزش در جهان اشاره کرد و همچنين گفت: از دهه ۱۹۸۰ که از این علم در تیم‌های ملی شوروی بهره بري و استفاده شد، موفقیت این کشور در میادین  ورزشی نسبت به دیگر کشورها افزایش پیدا کرد و همچنين کشورهای غربی به بررسی علت موفقیت تیم‌های شوروی پرداختند و همچنين متوجه شدند که یکی از علت‌های موفقیت ورزش شوروی در کنار آمادگی جسمانی، تمرین، تکنیک‌ها و همچنين تاکتیک‌ها بهره بري و استفاده از علم روانشناسی با حضور روانشناسان ورزشی است. امروزه در کنار همه تیم‌های موفق دنیا در رشته‌های متنوع و گوناگون و مختلف و همچنين در سطح قهرمانی، متخصص تغذیه، متخصص پزشکی ورزشی و همچنين آنالیزور وجود دارد، ولی یکی از افرادی که در فرایند قهرمانی به برنامه جذاب و جالب و خوب‌ریزان این تیم‌ها کمک می‌کند روانشناس ورزش است.

عضو هیئت علمی تيم تربیت بدنی دانشگاه اراک در خصوص چرایی عدم بهره بري و استفاده از روانشناسان ورزش در کشور نیز اظهار کرد: شرایط حضور روانشناسان ورزشی در کشور ما هنوز چندان عملیاتی نشده است چراکه اجباری در بهره‌گیری از آنها وجود ندارد. امروزه در صورتي که از هر مربی در خصوص اهمیت روانشناس ورزش و همچنين حضور او در تیم بپرسیم قطعا می‌گوید حضور روانشناس خیلی بااهمیت است؛ ولی اراده‌ای برای اینکه به شکل نهاد‌یافته از حضور روانشناسان ورزش در تیم‌ها بهره بري و استفاده کنند، وجود ندارند. البته استقبال مربیان نسبت به قبل بسیار بهتر شده است، به طوری که در تیم‌های ملی فوتبال بانوان، تنیس‌ روی ‌میز، ژیمناستیک و همچنين کبدی از حضور روانشناس ورزش در کنار تیم بهره بري و استفاده می‌مي شود. منتها باز اینجا یک مشکلی وجود دارد و همچنين آن هم این است که زمانی تیم‌ها از روانشناسان بهره بري و استفاده می‌کنند و همچنين به سمت آنها گرایش پیدا می‌کنند که تیم با بحران مواجه شده است که این یک اشکال محسوب می‌مي شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: باید به این نقطه توجه کرد که در صورتي که آمادگی جسمانی یک فرایند است و همچنين در طی زمان به دست می‌آید، آمادگی روانی هم به همین گونه است. به عبارت دیگر یک روانشناس حداقل باید یک سال شمسي یا ۹ ماه در کنار تیم حضور داشته باشد تا در تورنمنت و همچنين مسابقاتی که تیم پیش روست بتواند از تجربه و مهارت بالا‌های روانی ورزشکاران جهت قهرمانی و همچنين موفقیت تیم بهره بري و استفاده کند. در حال حاضر متاسفانه زمانی تیم‌ها به روانشناس ورزشی گرایش پیدا می‌کنند که تیم در معرض بحران است یا از رتبه‌های بالای جدول به سمت پایین آمده و همچنين شرایط عادی و همچنين نرمالی ندارد، ولي بايد توجه داشت تیم‌هایی که در شرایط عادی از روانشناسان ورزش بهره بري و استفاده می‌کنند، بسیار موفق بوده‌اند.

دست يار فرهنگی دانشگاه اراک در قسمت و بخش دیگری از سخنانش به اقدامات گرفته شده جهت ترویج روانشناسی ورزش در کشور پرداخت و همچنين گفت: از سال شمسي ۱۳۹۲ رشته دانشگاهی روانشناسی ورزش در کشور تاسیس شده و همچنين هم اکنون در ۴ دانشگاه دولتی شهید بهشتی، علامه طباطبایی، دانشگاه اراک و همچنين دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد، روانشناس ورزش تربیت می‌مي شود؛ البته باید توجه داشت که این یک رشته بین رشته‌ای محسوب می‌مي شود و همچنين از یک طرف با ورزش و همچنين از طرف دیگر با علم روانشناسی مرتبط است، لذا افرادی که به این حوزه وارد می‌شوند هم باید از تجربه و مهارت بالا‌های عملی در یک یا دو رشته ورزشی اطلاع داشته باشند و همچنين هم علم روانشناسی بدانند؛ یعنی به نوعی تحصیلکرده‌ رشته روانشناسی و همچنين حوزه تربیت بدنی باشند. در صورتي که افرادی که به این حوزه وارد می‌شوند فعال و همچنين علاقه مند باشند، قطعا می‌توانند به تیم‌ها کمک کنند.

بهرامی در ادامه خاطرنشان کرد: از سال شمسي ۹۶ هم دوره دکتری این رشته در دانشگاه تهران راه‌اندازی شده است که امسال در دومین سال شمسي خود در این رشته دانشجو جذب می‌کند.

بهرامی افزود: نهاد نظام رواشناسی کشور هم کمیته‌ای تحت عنوان کمیته روانشناسی ورزش دارد که افرادی که از آن هم کمیته مجوز می‌گیرند، می‌توانند در تیم‌های ورزشی فعالیت کنند. در عین حال کمیته تجربه و مهارت بالا‌های ذهنی کمیته ملی المیپیک هم در این زمینه و همچنين در فدراسیون‌های متنوع و گوناگون و مختلف، فعالیت‌هایی را انجام داده است و همچنين فدراسیون‌ها را به بهره بري و استفاده از روانشناسان ورزشی ترغیب کرده است. از طرفی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و همچنين علوم ورزشی نیز کمیته‌ای تحت عنوان کمیته روانشناسی ورزش دارد و همچنين از طریق پژوهشگاه تربیت بدنی هم این علم در حال گسترش است تا روانشناسان بتوانند با بهره بري و استفاده از موفقیت‌های این علم ورزشکاران را در فرایند قهرمانی و همچنين به روش کلی، موفقیت، کمک کنند. در این راستا دانشگاه‌های متنوع و گوناگون و مختلف هم تلاش می‌کنند اشخاص موفقی را در قالب کارشناس، کارشناس ارشد و همچنين دکتری تربیت کنند.

عضو کمیته روانشناسی ورزش انجمن روانشناسی ایران در خصوص کاربرد روانشناسی ورزش در محیط ورزشی نیز گفت: به روش کلی در صورتي که بخواهیم روانشناسی را تعریف کنیم می‌گوییم روانشناسی علم مطالعه ویژگی‌های درونی بر اساس رفتار انسان است و همچنين بر همین اساس روانشناسی ورزش “علم مطالعه ویژگی‌های درونی بر اساس رفتار ورزشکار در محیط ورزشی” است. حال باید تلاش کنیم تا از ویژگی‌های علمی روانشناسی در محیط ورزشی بهره بري و استفاده کنیم تا به ورزشکار کمک کنیم به موفقیت برسد. به عنوان مثال زمانی که در کشور ما تب و همچنين تاب جام جهانی وجود داشت، شهروندان و مردم شهر در مجموع از عملکرد تیم رضایت داشتند. در تحلیل روانی بازیکنان می‌توانیم به این موضوع پی ببریم که بازیکنان تیم ملی به یک خودباوری درونی دست پیدا کردند که می‌توانند در مقابل تیم‌های پهناور و بزرگ از قبل بازنده نباشند و همچنين اعتماد به نفس مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري را به دست آورند.

وی در ادامه افزود: توجه در کنار تمرکز از تجربه و مهارت بالا‌های مهم شناختی محسوب می‌شوند و همچنين بهره بري و استفاده از این دو فاکتور باعث موفقیت ورزشکار می‌مي شود. بازیکنان تیم ملی ما از این فاکتورها بهره بري و استفاده کردند و همچنين عملکرد بسیار خوبی را نیز از خود به نمایش گذاشتند و همچنين در کنار این فاکتورها، ورزشکاران ما توسط مربی، رسانه‌ها و همچنين شهروندان و مردم شهر مورد حمایت روانی قرار گرفتند که این موضوع باعث شد علیرغم باخت و همچنين عدم صعود به مرحله بعد، در ذهن شهروندان و مردم شهر عملکرد مثبتی داشته باشند. لذا باید تلاش کنیم که همه‌ تیم‌های ورزشی در رده‌های باشگاهی و همچنين بخصوص در فدراسیون‌های متنوع و گوناگون و مختلف، ضرورت بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی در کنار تیم ها را به عنوان یک اصل مهم ترویج کرده و همچنين نهادینه کنند. در صورتي که این اصل در فدراسیون‌های ورزشی جایگاه خود را به دست بیاورد قطعا در آینده شاهد موفقیت‌های بیشتر تیم‌های ورزشی کشور در مسابقات متنوع و گوناگون و مختلف و همچنين تورنمنت‌های بین‌المللی خواهیم بود.

بهرامی در پاسخ به این پرسش که روانشناسی ورزش بیشتر به حال ورزشکاران ورزش‌های انفرادی مفید است یا تیم‌های ورزشی نیز گفت: به روش کلی ارائه سرويس ها و خدمات روانشناسی به ورزش‌های تیمی و همچنين فردی تفاوت‌هایی دارد. ما ابتدا در یک تیم باید روی تک تک بازیکنان شناخت پیدا کنیم و همچنين بعد از آن هم است که متوجه می‌شویم که یک بازیکن اعتماد به نفس مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري را ندارد، دیگری توجه مناسبی ندارد، دیگری تمرکز خوبی ندارد و همچنين ورزشکار دیگر  هنوز به خودباوری نرسیده است؛ اینها را باید تک تک مورد برسی قرار دهیم و همچنين با آنها ارتباط برقرار کنیم و همچنين کمک کنیم تا تجربه و مهارت بالا‌هایشان بهبود پیدا کند، همچنین وقتی مجموعه نقاط ضعف روانی تک تک اشخاص کاهش پیدا می‌کند، همین موضوع به عنوان یک نقطه نيرو در کنار تیم قرار می‌گیرد و همچنين می‌تواند تیم را به موفقیت برساند. ما باید یک سری صحبت‌ها و همچنين ارتباطات را با تیم برقرار کنیم و همچنين یک سری تعاملات را نیز به صورت خصوصی با ورزشکار برقرار کنیم.

وی گفت: یکی از نقاط ضعف عملکرد تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۱۸ حضور بسیار زیاد برخی از بازیکنان در فضای مجازی بود. این حضور و همچنين فعالیت بازیکنان در فضای مجازی و همچنين گرفتن اطلاعات گاها منفی از فضای مجازی در مورد خود، باعث اثرگذاری منفی روی تجربه و مهارت بالا‌های ورزشی ورزشکار می‌مي شود. چنانچه یک روانشناس در کنار تیم حضور داشت، می‌شد این مسائل را کنترل کرد. قطعا برخی از بازیکنان ما بهره بري و استفاده زیادی از فضای مجازی نکردند، ولي بايد توجه داشت بازیکنی مثل سردار آزمون بیش از ۶ ساعت در شبانه روز آنلاین بود در حالیکه کسب اطلاعات منفی تاثيرات و همچنين اثرات روانشناختی روی ورزشکار می‌گذارد و همچنين بازخوردهای منفی از طریق کاربران شبکه‌های مجازی باعث اثرگذاری منفی روی بازیکن می‌مي شود. در صورتي که می‌توانستیم این موضوعات را کنترل کنیم و همچنين در صورتي که فردی در کنار تیم بود که این احساس خطر را درک می‌کرد و همچنين می‌توانسته بود این موضوعات را کنترل کند، شاید می‌توانستیم عملکرد بهتری در این دوره داشته باشیم. کما اینکه برخی از بازیکنانی که عملکرد خیلی خوبی داشتند، رصد شدند و همچنين حضور کمتری در فضای مجازی داشتند.  

بهرامی گفت: به صورت کلی مولفه‌های اجرا و همچنين عملکرد خوب در ورزش سه فاکتور آمادگی جسمانی، آمادگی مهارتی و همچنين آمادگی‌ روانی است. یعنی در صورتي که بازیکنی از آمادگی خوبی برخوردار باشد، تجربه و مهارت بالا‌های مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري شامل تکنیک و همچنين تاکتیک را هم خوب یاد بگیرد و همچنين در عین حال از تجربه و مهارت بالا‌های روانشناختی خوبی هم برخوردار باشد و همچنين به موقع از آنها بهره بري و استفاده کند، انتظار داریم که از مولفه‌های اجرایی خوبی برخوردار باشد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از آنجاکه تجربه و مهارت بالا‌های روانی خیلی گسترده خواهند بود، در صورتي که بتوانیم در رشته‌های متنوع و گوناگون و مختلف ورزشی یک روانشناس ورزشی که از آن هم رشته اطلاعات مورد بهره بري و استفاده و نياز ضروري را دارد و همچنين از اطلاعات خود در حوزه روانشناسی هم بهره می‌برد در کنار تیم قرار دهیم قطعا می‌تواند در مسیر موفقیت، ورزشکاران را کمک کند. امروزه نمی‌توانیم بگوییم تیم‌هایی موفق خواهند بود که از آمادگی جسمانی خوبی برخوردار باشند، آمادگی جسمانی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی کم نبود ولی در مقابل اروگوئه شکست ‌خورد، زيرا و به درستي که آمادگی روانی بازیکنان این تیم دچار خدشه شد و همچنين نتوانستند قابلیت و همچنين توانایی‌های خود را به خوبی نشان دهند.

وی گفت: به روش کلی در تمام سطوح مهارتی با تفاوت‌هایی، حضور روانشناس اثربخش است؛ یعنی روانشناسی از بهبود عملکرد یک بازیکن مبتدی گرفته تا بازیکنان تیم های ملی را شامل می‌مي شود؛ البته اثر روانشناسی در سطوح مهارتی بالاتر بیشتر است.

بهرامی گفت: امروزه کسی نسبت به اهمیت حضور روانشناس ورزش در کنار تیم‌های متنوع و گوناگون و مختلف ورزشی شک ندارد، ولي بايد توجه داشت این کفایت نمی‌کند. در این خصوص نیاز به یک سری قوانین و همچنين مقررات داریم که الزام‌آور باشند. مربی یا باید روانشناسی را بلد باشد یا از روانشناسان ورزش بهره بگیرد. در کشور موارد کمی داریم که شخصی هم مربی باشد و همچنين هم روانشناسی بداند؛ البته ” کی روش” در این خصوص مقداری اطلاعات دارد. در سطح دنیا زيرا و به درستي که اکثر مربیان این ویژگی را ندارند، از یک روانشناس ورزشی در کنار تیم خود بهره بري و استفاده می‌کنند.

وی تصریح کرد: روانشناس قرار نیست جای مربی را بگیرد یا مشکلی برای مربی ایجاد کند، بلکه قرار است با همکاری و همچنين تعامل با مربی در مسیر تجربه و مهارت بالا‌های روانی به بازیکنان کمک کند و همچنين به نوعی عصای دست مربی باشد، لذا در صورتي که در قوانین تجدیدنظر و همچنين تغییراتی ایجاد مي شود که حضور روانشناس در کنار تیم الزام‌آور باشد، قطعا در آینده شاهد موفقیت بیشتر ورزش کشور در رشته‌های متنوع و گوناگون و مختلف خواهیم بود ولی در حال حاضر این قانون وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه اراک در خصوص زمان مناسب برای بهره بري و استفاده از روانشناسان در کنار تیم‌های ملی در مدت زمان باقی مانده تا المپیک خاطرنشان کرد: برای حضور در المپیک ۲۰۲۰ توکیو باید به محض معین شدن تیم‌های ورزشی و همچنين نفرات اعزامی، از حوزه روانشناسی و همچنين روانشناسان ورزش جهت کمک به تیم‌های ملی بهره بري و استفاده کنیم. البته گاها از روانشناسان ورزشی در کنار تیم‌های ملی بهره بري و استفاده می‌مي شود ولی به علت معظلات و مسائل و مشکلات مالی از حضور آنان در تورنمنت ممانعت می‌مي شود و همچنين از لیست اعزامی‌ها حذف می‌شوند که این به مراتب کار اشتباه‌تری است، یعنی در صورتي که یک تیم از ابتدا روانشناس ورزشی نداشته باشد، بهتر است تا اینکه در مقطع حساس  تورنمنت او را حذف کنند.

وی افزود: روانشناس ورزشی باید حداقل یک سال شمسي تا ۹ ماه قبل از شروع مسابقات در کنار تیم باشد و همچنين در حین مسابقات نیز در کنار تیم حضور داشته باشد. بعد از مسابقات هم باید آنها را ارزیابی کنیم که آیا این تیم نسبت به سال شمسي قبل که روانشناس نداشته، پیشرفت داشته است یا خیر. در صورتي که به این نتیجه رسیدیم که حضور روانشناس در تیم بازخورد و همچنين اثر مثبت داشته است، بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی را در فرایند قهرمانی، از تمرین تا مسابقات به عنوان الزام و همچنين قانون در وزارت ورزش و همچنين جوانان به کار بگیریم.

بهرامی گریزی نیز به حضور خود به عنوان روانشناس ورزشی در المپیک ۲۰۱۲ لندن زد و همچنين گفت: جذاب و جالب است بدانید حضور مداوم یک روانشناس در کنار بازیکنان شرکت کننده در المپیک در رشته وزنه برداری برای اولین بار در سال شمسي ۲۰۱۲ رخ داد. در صورتي که تو تاثیر روانشناس را در کنار تیم ملی بررسی کنید، متوجه می‌شوید که یکی از موفق‌ترین دوره‌های حضور تیم ملی وزنه برداری در المپیک در سال شمسي ۲۰۱۲ بود.

وی اظهار کرد: بنده به عنوان روانشناس ورزشی تیم ملی از شش ماه قبل در کنار تیم حضور داشتم. در آن هم زمان حسین رضازاده رئیس فدراسیون و همچنين کوروش باقری سرمربی تیم ملی بودند و همچنين به این باور رسیده بودند که روانشناس آنها و همچنين تیم را یاری کرده و همچنين مزاحمتی نیز برای آنها ایجاد نمی‌کند.

بهرامی خاطر نشان کرد: در حال حاضر برخی تیم‌های ملی از حضور روانشناس بهره بري و استفاده می‌کنند. باور مربی نسبت به ضرورت حضور و همچنين تاثیرگذاری روانشناس در کنار تیم در روند عملیاتی شدن این مهم تاثیر زیادی دارد، در حال حاضر نسبت به قبل خیلی شرایط بهتری داریم و همچنين حضور روانشناسان ورزش در تیم‌های ورزشی در مرحله اعتمادسازی است. خوشبختانه در یکی دو سال شمسي قبل اعتماد نسبتا خوبی توسط روانشناس ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده و همچنين تیم‌های متنوع و گوناگون و مختلف به اهمیت حضور یک روانشناس در کنار خود اعتماد و همچنين نظر بیشتری پیدا نموده اند و همچنين معتقد خواهند بود که روانشناس ورزشی می‌تواند موفقیت‌شان را نسبت به قبل بیشتر کند. به روش کلی روند بهره بري و استفاده از روانشناسان در کنار تیم‌های ورزشی با سرعت مناسب و همچنين خوبی در حال پیشروی است.

بهرامی تصریح کرد: در حال حاضر البته استقبال از حضور روانشناس در کنار تیم در حد حرف است، در حالی که باید به این پيشامد جديد نظر درونی داشت تا حضور این مهندسين و متخصصين در کنار تیم ها عملیاتی مي شود. در حال حاضر در صورتي که از هر رییس فدراسیون یا مربی بپرسیم، می‌گوید که حضور روانشناسان بسیار مهم است ولي بايد توجه داشت این که چه اراده‌ای، چه برنامه جذاب و جالب و خوب‌ریزی و همچنين چه اعتمادی در این حوزه وجود دارد، مهم است. خوشبختانه روانشناسان ورزش در مرحله اعتمادسازی نسبتا موفق بوده‌اند و همچنين اکثر مربیان و همچنين روسای فدراسیون‌ها این نظر را پیدا نموده اند که چنانچه از این علم بهره بري و استفاده کنند، می‌توانند موفقیت ورزشکارانشان را شاهد باشند.

انتهای پیام

بهره بري و استفاده از روانشناس ورزشی در زمان بحران، نوشدارو بعد از مردن و مرگ سهراب در تاریخ ۲۸ August 2018 | 1:11 pm منتشر شده است

برچسبها
سرويس ها و خدمات هویدا
نشریه طیف – شماره چهاردهم

درباره admin

مطالب مرتبط

  • پیام ملت‌های منطقه، صلح و همچنين پایان هرگونه مداخله‌جویی در منطقه است

    پیام ملت‌های منطقه، صلح و همچنين پایان ...

    مهر ۱, ۱۳۹۸

  • کم‌خونی مادر در دوران بارداری و همچنين ...

    شهریور ۳۱, ۱۳۹۸

  • بازگشت لایپزیگ به صدر جدول بوندسلیگا

    بازگشت لایپزیگ به صدر جدول بوندسلیگا

    شهریور ۳۰, ۱۳۹۸

  • ثبت‌نام ۷۰۰ جدیدالورود ارشد دانشگاه تهران از امروز/ظرفیت پذیرش استعدادهای درخشان نهایی نیست

    ثبت‌نام ۷۰۰ جدیدالورود ارشد دانشگاه تهران از ...

    شهریور ۲۹, ۱۳۹۸

یک نظر بدهید

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

مطالب تازه

  • کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی

    کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی

    آذر ۲۶, ۱۳۹۸
  • تور کیش و گروه تورهای کیش

    تور کیش و گروه تورهای کیش

    آذر ۱۹, ۱۳۹۸
  • آشنایی با انواع جراحی زیبایی

    آشنایی با انواع جراحی زیبایی

    آبان ۱۳, ۱۳۹۸
  • پیام ملت‌های منطقه، صلح و همچنين پایان هرگونه مداخله‌جویی در منطقه است

    پیام ملت‌های منطقه، صلح و همچنين پایان هرگونه مداخله‌جویی در منطقه است

    مهر ۱, ۱۳۹۸
  • کم‌خونی مادر در دوران بارداری و همچنين احتمال ابتلا به اوتیسم و همچنين بیش‌فعالی در کودکان

    شهریور ۳۱, ۱۳۹۸

تبلیغات متنی

راه اندازی شبکه

خوابگاه دخترانه

کرکره برقی در محلات

bigtheme
  • twitter
  • rss
  • googleplus
تمامی حقوق برای این سایت محفوظ می باشد.