ز آنجایی که مدیر در هر سازمانی مسئول نهایی حسن انجام امور است و در مرز رابطه سازمان با محیط قرار دارد
مشاوره پایان نامه ارشد کامپیوتر
مشاوره پایان نامه ارشد کامپیوتر,مشاوره پایان نامه ارشد کامپیوتر,مشاوره پایان نامه ارشد کامپیوتر
نیز در سازمان باعث ایجاد پیوند بین اعضاء می گردد می بایست در ایفای نقش خود از مهارتها و فنون ارتباطات اجتماعی و مناسبات آدم ی آبرخي داشته از آنها مصرف نماید او همين طور بایستی در حفظ و گسترش فضای سالم تاثیر گذار ارتباطات اجتماعی بین معلمان و دانش آموزان و والدین حداکثر تلاش را به کار بندد مدیریت به اینکه در محدوده کاری خود به مفهوم در سازمان روش و پرورش با آدم سر و کار دارد از ارزش ویژه ای برخوردار است
ارزش و ضرر ورت پژوهش :
ارتباطات آدم ی مفهوم وسیع ی دارد و هر نوع رابطه بین دو فرد دو گروه سازمان غیره را در بر می گیرد . ارتباطات آدم ی در یک سازمان آموزش ی فرآیند برقراری حفظ و گسترش رابطه هدفدار و پویا بین اعضای سیسـتم اجتماعی است که با تأمین نیازهای منطقی اجتماعی روحی فرد گروه سبب تفاهم احساس رضایت مفید ی متقابل به پدیدار شدن زمینه های اعتماد انگیزش ، رشد تسهیل رسیدن به اهداف سازمان راهنمای ی می شود و حاوی رفتارهای پروگرام ریزی شده از طرف مدیران ، معلمان و کارکنان است که با توجه به شرایط سنی ، نیازها روند بیشتر شدن دانش آموزان نیازهای آنها را تأمین می نماید ، همچنین اینکه روابط آدم ی در آموزش گاه مهمترین علت موفق یت مدیران راهنمای گاه و مربیان کارکنان آن است .
اهداف کلی و ویِژگزینشه تحقیق :
ارزش وجود روابط آدم ی در آموزش گاه و تأثیر آن بر عملکرد معلم بر فردی پوشیده نیست ( در این پروژه به تفصیل بحث می گردد )
و لذا چند کوتاه از مجموعه دلایلی که وجود ارتباطات آدم ی ارزش آن را در آموزش گاه جهت ما به اثبات می رساند از این قرارند :
۱٫ معرفت ویژگیها فردی تک تک اعضاء معلمان یا مدیران .
۲٫ معرفت کنش ها واکنشها .
۳٫ معرفت ریشه فرق ها اختلافات بین مدیران و معلمان .
۴٫ پیدا کردن راههای عملی جهت جلب همکاری افراد زیر دست .
۵٫ پیدا کردن راههای عملی تشویق و تنبیه .
۶٫ به پدیدار شدن جو مناسب .
۷٫ تقویت وسیله کسب رضایتمندی .
۸٫ ارضاء برآوردن نیاز منطقی برقراری ارتباطات عمومی سالم در سایه رشد و تفاهم همکاری متقابل .
۹٫ تحقيق و ارزیابی و پیدا کردن نحوه های مدیریت رهبر ی مناسب در سازمان .
فرضیه های پژوهش :
فرضیه اصلی : بین میزان خوب یت مدیران در برقراری روابط آدم ی در محیط آموزش گاه میزان رضایت شغلی دبیران کارکنان آن رابطه ای مستقیم ( بیشتر از میزان مبوسیله ـ زیاد و یا بسیار زیاد خیلی ) وجود دارد .
فرضیه های فرعی :
۱٫ برقراری ارتباطات آدم ی بوسیله مدیر سبب رضایت شغلی معلمان می گردد .
۲٫ برقراری ارتباطات آدم ی بوسیله مدیر سبب ایجاد محیط مناسب امن برای همکاران می شود .
۳٫ بین وجود ارتباطات آدم ی میزان بازدهی عملکرد افراد رابطه وجود دارد .
۴٫ بین وجود روابط آدم ی و میزان رفع مشکلات همکاران رابطه وجود دارد .
۵٫ بین برقراری ارتباطات آدم ی توسط مدیر ایجاد زمینه مساعد خود کنترلی رابطه وجود دارد .
۶٫ بین برقراری ارتباطات آدم ی رعایت اصول و اخلاق نیکو رابطه وجود دارد .
۷٫ بین برقراری روابط آدم ی توسط مدیر معرفت روحیات احساس ات داخلی افراد رابطه وجود دارد .
۸٫ برقراری روابط آدم ی بوسیله مدیر سبب رفع اختلالات شخصی مرمت روابط تخریب شده می شود .
۹٫ برقراری ارتباطات آدم ی بوسیله مدیر سبب ایجاد محیطی سالم و شاداب برای دانش آموزان و معلمان می شود .
قبلی ه تحقیق :
بررسی ها صورت گرفته در درون کشور
« ارزیابی میزان خوب یت مدیران مدارس مبوسیله ه نظام شهر مشهد در ایجاد ارتباطات آدم ی در محیط روش ی از دیدگاه دبیران ، مشاوران ، کارکنان در سال تحصیلی ۷۴ ـ ۷۳ »
محقق : حسین شیخعلی بابائی
زمان : ۱۳۷۴
در این تحقیق ۱۲۰ دبیر ، کارکنان مشاور ۲۰ دبیرستان نظام شهر مشهد با سوال نامـه ۳۰ سؤالی ارزیابی گردید ، و به این نتیجه رسید که بیش از نیمی از مدیران نظام جدید متوسط ه در ایجاد روابط آدم ی در محیط روش ی موفق بوده اند .
سؤال پژوهش : از نظر دبیران ، مشاوران کارکنان مدیران نظام جدید روش متوسط ه در برقراری ارتباطات آدم ی در محیط روش ی موفق بوده اند ؟
فرضیة پژوهش : میزان خوب یت مدیران مدارس متوسط ه نظام جدید روابط آدم ی بیشتر از میزان متوسط است وسائل اندازه گیری پرسش نامـه محقق تولید و ساخته بوده است .
جامعة آماری و جامعة نمونه : دبیران کارکنان تمام مدارس دورة متوسط ه نظام جدید شهر مشهد که ۲ نفر مشاور ۶۵۵ نفر کارکنان آموزش ی غیر روش ی گزینش شده است .
روش های آماری : فراوانیها نمودارهای دایره ای الفبای کرانباخ .
نتایج و توصیه ها : به نظر مشاوران وبقیه کارکنان آموزش ی غیر راهنمای ی مدارس نمونه تحقیق ، مدیران نظام نو آموزش متوسط ه در مدیریت ارتباطات آدم ی موفق بوده اند ، در این تحقیق پیشنهاد گردیده است که به مدیران صلاحیت دار مدارس نظام متوسط ه اختیارات زیادتری داده شود .
« تحلیل انتظارات دبیران از نقش مدیران و مقایسه آن با عملکرد مدیران دبیرستان های شهر رشت در سال تحصیلی ۸۰ ـ ۷۹ »
که از ۱۴۹۶ دبیر شاغل به تعداد ۱۵۰ دبیر به عنوان نمونه انتخاب گردید فرضیات آن عبارتند از :
الف ) بین انتظارارت دبیران از نقش مدیران و عملکرد مدیران فرق معنادار وجود دارد که مورد تأیید قرار گرفت .
ب ) فاصله انتظارت دبیران از نقش مدیران عملکرد مدیران در دبیرستان های زنانه و پسرانه مفرق است که تأیید نگردید .
ج ) « فاصله انتظارات دبیران از نقش مدیران عملکرد مدیران ، در دبیرستان های دولتی و غیر انتفاعی مفرق است » تأیید گردید .
نتایج بررسی ها و تحقیقات خارجی در رابطه با مورد :
هوگومانستربرگ : یکی از نخستین مطالعاتی که دورة کلاسیک را به دورة نئو کلاسیک پیوند داده ، نتایج بررسی ها و تحقیقات هوگومانستربرگ بود . او با به کار بردن آزمون های روان شناختی تلاش ی کرد که به جستجوی ویژگیها درجة تیلور بپردازد . او توجه را به فرق های فردی و عوامل اجتماعی مثل یکنواختی و خستگی معطوف داشت زمینه را به نتایج بررسی ها و تحقیقات بعد که منجر به پیدایش ارتباطات آدم ی شد آماده کرد .
آزمایش ات هاثورن :
آزمایش ات هاثورن طی سال های ۳۲ ـ ۱۹۲۴ در مجموعه وسترن الکتریک و در ایالت ایلی نویز آمریکا با همکاری انستیتو ماساچوست شورای پژوهش های ملی آمریکا انجام گرفت .
هدف اولیة تست ات تحلیل اثرات مختلف شرایط محیط کار منعبارت اثرات روشنایی بر تولید کارگـران بود که به تدریج تبدیل به یکی از زیاد ترین و کامل ترین آزمایش ات در تاریخ مطالعات علمی مدیریت شد .
آزمایش ات اولیة او بوسیله استوکر بارکر انجام پذیرفت . نتایج متضاد شگفت انگیزی به بار آورد . زمانی که روشنایی کارگاه را بیشتر نمودند ، دیدن د که سطح بازده کارپرهزینه بیشتر شدن یافت به این نتیجه رسیدند که روشنایی باعث افزایش سطح تولید و کارایی می شود پس نور را كم شدن دادند ولی با تعجب دیدن د که بازده کار همچنان سیر صعودی دارد کاهش نیافت . آنها به طور ضمنی پی به عوامل دیگری همچون روحیه و انگیزه پی بردند . لذا برای اینکه شرح ی جهت این پدیده بیابند از پژوهشگران علوم رفتاری اجتماعی جهت تکمیل آزمایش ات مختلف دعوت کردند . بدین صورت از پروفسور التون میو و همکارانش بر گر ، وایت هد وال جی هندرس دیکسن دعوت به عمل آوردند . میو و همکارانش اقدام به سری آزمایش ات نمودند . نتایج آزمایش ات نشان داد که مهمترین انگیزة ایجاد رفتار آدم ی تنها جنبه های مادی ناست همچنین سازمان های آدم ی از ترکیبات ویِژگزینشه سازمان رسمی برخوردار نمی باشند و روشن گردید که تولید بیشتر تحت تأثیر محیط روابط اجتماعی است نه شرایط فیزیکی کار .
نتایج حاصله از نتایج بررسی ها و تحقیقات هاثورن منجر به توسعه تکمیل نظریه روابط آدم ی گردید . ( پرهیزگار ۱۳۷۲ ۲۲ ) .
شیوه نوع تحقیق :
روش های تحقیقی یا توصیفی اند یا تجربی .
مشاهدات توصیفی مستقیماً به تعیین ویژگیها یک موقعیت همان گونه که در زمان پژوهش هستند مربوط است هدف این نوع تحقیقات توصیف آنچه که موجود است ، با تذکر به متغیرها و شرایط موقعیتی است . ( جاکوبز ۱۹۸۵ )
تحقیق حاضر از نوع توصیفی است به مفهوم وضعیت فعلی پدید ها را نقد می نماید همين طور می توان گفت از نوع مطالعات زمینه یابی ( یا پیمایشی ) است و بیشتر هدف معرفت وضع فعلی است ارتباطات بین متغیر ها دست کاری نشده اند ( جان بست ۱۳۷۱ )
جامعه آماری :
جمله است از مجموعه ای از افراد که با توجه به موضوع پژوهش دارای ویژگی مشترکی می باشند و نتایج پژوهش می بایستی به آنها تعمیم داده شود .
در این تحقیق جامعه مورد هدف تمام مدیران دبیران روش گاه های روش ی پسرانه بخش زبرخان می باشند که از طرف ادارة آموزش پرورش زبرخان ابلاغیه مدیریت و یا تدریس جهت آنها صادر گردیده و آنها در سال تحصیلی ۸۶ ـ ۸۵ مشغول به کار بوده اند .
روش نمونه گیری :
نمونه : در تعریف کلی می توان به هر جزء از جامعه که معرف جامعه باشد اطلاق نمود . نمونه گیری از مهمترین مباحث در آمار اجتماعی و مشاهدات به شمار می رود .
روش های نمونه گیری به تناسب جامعه موضوع و محقق مفرق است که از ذکر آنها خودداری می کنیم .
از آن جهت که موضوع تحقیق « میزان خوب یت مدیران در برقراری ارتباطات آدم ی رضایت شغلی معلمان در بخش زبر خان است ، چون زبر خان به صورت طبیعی از نظر اقتصادی اجتماعی تقسیمات کشوری به سه دهستان تقسیم شده است که این بر حضـور دانش آموزان در روش گاه های مفرق و انتخاب جا بوسیله دبیران در ابتدای سال تحصیلی همين طور قبول مدیریت توسط مدیران تأثیر گذار است اما با توجه به اینکه سه نقطه شهری ( خرو ـ درود و قدمگاه ) در حال حاضر ویژگی ها یی همچون فوق العاده ها انعام های مناطق محروم نمی باشند که این ممکن است تا حدودی بر حضور و گزینش جا بوسیله افراد تأثیر گذار باشد .
وسائل نحوه گرد آوری داده ها :
در این پروژه از سه نوع وسائل استفاده شده
مشاهده : محقق در سال تحصیلی ۸۶ ـ ۸۵ در یک آموزش گاه داشته نحوة برخورد رفتار نگرش نیز رفتارهای متقابل دبیران نسبت به مدیران را ارزیابی کرده است .
مصاحبه : همين طور با تذکر به محقق در یک روش گاه رابطه صمیمانه با دبیران حضـور آنان در روش گاه مفرق با ۱۱ دبیر مصاحبه انجام داده و نگرش آنان را نسبت به مدیران جویا گردیده است .
آذر ۱۰, ۱۳۹۷
آذر ۶, ۱۳۹۷
تیر ۳۰, ۱۳۹۷
تیر ۲, ۱۳۹۷