مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و همچنین توسعه صنایع الکترونیک (صحا)، صنعت الکترونیک وICT را پیشران اصلی صنعت دانش بنیان عنوان کرد.
به نقل از سرویس فناوری ایسنا، دکتر علی وحدت ریاست هیات مدیره و همچنین مدیرعامل صحا در جمع فعالان صنعتی، اقتصادی و همچنین دانشگاهی حوزه الکترونیک استان قم که در محل نهاد صنعت، معدن و همچنین تجارت استان برگزار شد، با گفتن آنکه جنس کار صندوق حمایت از تحقیقات و همچنین توسعه صنایع الکترونیک (صحا) در اعطای تسهیلات با بانکها متغایر و متفاوت می باشد، گفت: در همین راستا و همچنین با حمایت هدفمند و همچنین به دور از بروکراسیهای موجود در سیستم پولی و همچنین اقتصادی و مالی کشور از قسمت و بخش الکترونیک، در سال شمسی ١٣٧٥ صحا در وزارت صنعت، معدن و همچنین تجارت شکل گرفت که مجمع عمومی آن هم را وزرای صنعت، معدن و همچنین تجارت (ریاست مجمع)، علوم، تحقیقات و همچنین فناوری، ارتباطات و همچنین فناوری اطلاعات، نیرو، مسائل اقتصادی و همچنین دارایی، دفاع و همچنین پشتیبانی نیروهای مسلح به همراه ریاست نهاد مدیریت و همچنین برنامه جذاب و جالب و خوب ریزی کشور شکل می دهند.
به گفته او همچنین، ارائه تسهیلات ارزان نرخ و همچنین با نرخ متغیر ٦ تا ١٨ قسمت و بخش و همچنین صدور ضمانت نامه های معتبر شامل مهمترین فعالیتهای صحا به شمار میرود.
او همچنین افزود: نظر ما براین می باشد که چنانچه قرار باشد اتفاقی در صنعت دانش بنیان کشور رخ دهد، قطعا شاکله اصلی آن هم در حوزه الکترونیک خواهد بود چراکه بیش از ٦٠ قسمت و بخش سهم صنایع پیشرفته را حوزه الکترونیک پوشش می دهد و همچنین با تقویت آن صنعت می قدرت شاهد تولیدات با ارزش افزوده بالا بود.
مدیرعامل صحا خاطرنشان کرد: در صورتی که معتقدیم که اقتصاد مقاومتی، اقتصادی درون گرا و همچنین برون نگراست که محور آن هم را هم اقتصاد دانش بنیان شکل میدهد، توجه به صنعت الکترونیک به عنوان قسمت و بخش مهمی از صنایع پیشرفته کشور، می تواند موتور محرکه پیشرفت در سایر صنایع کشور باشد چرا که هر روز سهم قسمت و بخش الکترونیک در صنعت افزایش پیدا میکند به عنوان مثال هم اکنون سهم الکترونیک خودروهای جدید به بیش از ۵۰ قسمت و بخش ارزش کل خودرو افزایش یافته می باشد.
او همچنین افزود: در کنار آن موضوع در حال حاضر بهترین و همچنین فعالترین دانش آموزان جهت ادامه تحصیل در دانشگاهها وارد رشتههای مرتبط با حوزه الکترونیک شامل برق و همچنین کامپیوتر میشوند و همچنین سالانه بیش از ۱۰۰ هزار قوه تحصیلکرده مرتبط با حوزه الکترونیک در کشور تربیت می شوند ولی باید توجه داشت متاسفانه بر اساس آمار، تنها حدود سه قسمت و بخش از تولیدات صنعتی کشور به حوزه الکترونیک تعلق دارد، آن درحالی می باشد که با آن پتانسیل بایستی و حتما سهم جدیتری در اقتصاد داشته باشد.
وحدت در قسمت و بخش غیره ای از سخنانش با اشاره به توانمندیهای شرکتهای حوزه الکترونیک استان قم گفت: در بازدیدی که از شهرک صنعتی شکوهیه داشتیم واحدهای صنعتی خوبی در قسمت و بخش الکترونیک فعالیت میکنند که بایستی و حتما بیش از پیش تقویت شده تا نقش بیشتری در اقتصاد استان کسب کنند. به تا حال بیش از ۱۱ شرکت استان قماز تسهیلات صندوق حمایت از تحقیقات و همچنین توسعه صنایع الکترونیک(صحا) بهره مند شده اند که امیدواریم سهم استان افزایش یابد.
انتهای پیام
بهمن ۲۸, ۱۳۹۷
بهمن ۲۷, ۱۳۹۷
بهمن ۲۶, ۱۳۹۷
بهمن ۲۵, ۱۳۹۷