مهندسین و متخصصین سازنده گوشیهای هوشمند طی یک پژوهش جدید به بررسی کردن معایب و همچنین مزایای بهره بری و استفاده از فلز در طراحی آن گوشیها پرداخته و همچنین راه کارهایی را ارائه نموده اند.
به به گفته سرویس علمی ایسنا، بهره بری و استفاده از فلز در طراحی گوشیهای هوشمند سبب جذابتر شدن آنها شده و همچنین به روش قابل توجهی سیگنالهای دریافتی آنها را تقویت میکند. ولی باید توجه داشت از معایب پهناور و بزرگ آن طراحی داغ شدن بیش از حد آن گوشیهای هوشمند می باشد.
“ساتویک رات” متخصص شرکت چینی LeEco سازنده گوشیهای هوشمند اظهار کرد: بهره بری و استفاده از فلز در طراحی گوشیهای هوشمند تضمین میکند که حرارت تولید شده توسط قطعات داخلی گوشی به سرعت پراکنده شده و همچنین از آسیب به آن هم جلوگیری میکند. از آنجاییکه فلز گرما را سریعتر دفع میکند، ممکن می باشد که کاربر حرارت بیشتری را از آن بدنه فلزی نسبت به بدنههای پلاستیکی یا پلی کربنات احساس کند.
او همچنین افزود: مقدار و اندازه و میزان کمی از حرارت در فلز گوشیهای هوشمند طبیعی می باشد. درسطح دمای یکسان، دمای ساخته یا ایجاد شده از یک فلز بالاتر از دمای پلاستیک می باشد.
به گفته کارشناس شرکت LeEco، با توجه به طراحی پیچیده گوشیهای هوشمند با پردازندهها، حافظه، باتری و همچنین غیره و همچنین آن واقعیت که شهروندان و مردم شهر از آنها جهت مصارف چندگانه بهره بری و استفاده میکنند، اغلب از هر یک از آن قطعات تا حداکثر ظرفیت ممکن بهره بری و استفاده میمی شود. ولی باید توجه داشت بر خلاف لپ تاپها و همچنین رایانههای فردی یا شخصی که به فنهای مخصوص یا سیستمهای خنک کننده مجهز خواهند بود،هیچ سیستم خنک کنندهای در گوشیهای هوشمند تعبیه نشده و همچنین همین امر سبب تولید بیش از حد گرما میمی شود.
به گفته آن مهندسین و متخصصین، انجام بیش از حد بازی و همچنین بهره بری و استفاده زیاد از برنامه جذاب و جالب و خوبهای گوشی نیز ممکن می باشد به مشکل گرمایش زیاد منجر می شود.
انجام مداوم بازیهایی با گرافیک سنگین، فشار خیلی زیاد بسیاری را به بُرد اصلی گوشیهای هوشمند وارد کرده که آن مهمترین علت گرم شدن گوشیهای هوشمند محسوب میمی شود.
همچنین برنامه جذاب و جالب و خوبهای که بهره بری و استفاده بسیاری از پردازنده گوشیها و همچنین باتری دارند نیز میتوانند دلیل عمده داغ شدن آن گوشیها باشند. بهره بری و استفاده ازGPS جهت نقشه برداری، روشنایی زیاد صفحه دیدن کردن و نمایش و همچنین بهره بری و استفاده از مرورگرهای پر سرعت نیز میتواند دما را به سرعت بالا ببرد. با وجود آنکه همه اینها از عملکردهای اساسی آن گوشیهای هوشمند خواهند بود، بهره بری و استفاده غیر اصولی از آنها نیز میتواند به تولید بیش از حد گرما منجر می شود.
بنابر پژوهشهای انجام شده در آن باره،بدنههای فلزی در مقایسه با همتایان پلاستیکی خود عملکرد بهتری در پخش حرارت تولید شده توسط پردازنده دارند.
“رات” در توصیهای به کاربران گفت: در صورتی که تو احساس میکنید گوشی هوشمندتان بیش از حد داغ میمی شود، میتوانید قاب پشت آن هم را باز کنید تا با سرعت خنک می شود.
انتهای پیام
مهر ۱, ۱۳۹۸
شهریور ۳۱, ۱۳۹۸
شهریور ۳۰, ۱۳۹۸
شهریور ۲۹, ۱۳۹۸